Încă unul care a încurcat-o! Tânăr băimărean reținut după ce a condus drogat și fără permis

Duminică seară, polițiștii de ordine publică băimăreni au oprit pentru efectuarea controlului de rutină pe strada Mărășești din Baia Mare un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din municipiu.

Polițiștii au efectuat verificări și au constatat faptul că nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultând suspiciunea că ar fi consumat substanțe interzise, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină pentru depistarea prezenței în organism a substanțelor interzise.

În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Azi-noapte, împotriva tânărului a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața instanței în vederea pronunțării unei măsuri privative.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu