Incalzire a vremii in intervalul 4 – 17 martie, in Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Vremea se va incalzi considerabil, iar pe durata urmatoarelor doua saptamani valorile termice vor ajunge si la 21 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi slabe si prezente in special pe 5 martie si trecator intre 8 si 17 martie, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 4 – 17 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, media temperaturilor maxime va fi in scadere de la 14 grade, in data de 4 martie, spre 10 grade, in zilele de 5 si 6 martie. Vremea se va incalzi apoi si va deveni calda in zilele de 7 si 8 martie, cand se vor inregistra maxime, in medie regionala, de 16 – 18 grade.

In urmatoarele zile, maximele termice vor scadea usor si treptat, pana la medii de 8 – 9 grade, in perioada 12 – 15 martie, dupa care este posibila o noua crestere usoara a acestora. Media regionala a temperaturilor minime se va situa in jurul valorii de zero grade Celsius, exceptand noaptea de 5 martie, dar si noptile din perioada 8 – 12 martie, cand media lor va fi de 2 – 4 grade. Se vor semnala precipitatii in jurul datei de 5 martie, dar temporar si in perioada 8 – 17 martie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1