Incasari de peste 125.000.000 lei in luna octombrie la bugetul judetului

PNL

 

Seful Administratiei Judetene a Finanaelor Publice Maramures, Calin Chilat, a declarat, la intalnirea Colectivului pentru impulsionarea colectarii veniturilor la bugetul consolidat al statului, ca incasarile pe luna octombrie au fost realizate in suma de peste 125.000.000 lei, mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut cu peste 12.000.000 lei, realizarea procentuala fiind de 111,29%, se arata intr-un comunicat al Institutiei Prefectului – Judetul Maramures.

S-a inregistrat o crestere a cuantumului incasarilor la bugetul asigurarilor sociale de stat, la bugetul fondului de somaj si la bugetul asigurarilor sociale de sanatate fata de luna octombrie 2016. De asemenea, s-au inregistrat cresteri la incasarile aferente impozitului pe venit, venituri bugetare, respectiv ”alte venituri”.

Pentru mentinerea volumului incasarilor bugetare au fost luate masuri pentru intensificarea actiunilor de identificare a unor noi contribuabili, monitorizarea masurilor de executare silita, respectiv analize punctuale a operatorilor economici si a sechestrelor instituite pentru stingerea titlurilor, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1