Incasari mai mari la Biroul Vamal de Interior Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Totalul incasarilor la Biroul Vamal de Interior Maramures pe luna august, cumulat cu Biroul Vamal de Frontiera Sighetu Marmatiei a fost realizat in proportie de 118,62%, a precizat Teodor Luputi, sef Birou Vamal de Interior Maramures, la intalnirea Colectivului pentru impulsionarea colectarii veniturilor la bugetul consolidat al statului.

Incasarile din operatiuni vamale au fost realizate din comertul cu tari terte, care nu apartin teritoriului vamal al U.E. De asemenea, au fost efectuate actiuni specifice domeniului strict vamal: controale fizice, colete postale pentru persoane fizice, controale in domeniul respectarii drepturilor de proprietate intelectuala si a combaterii traficului de marfuri susceptibile a incalca acest drept, respectiv controale vamale sub diverse regimuri declarate de agentii economici. Pe domeniul fiscal, incasarile provenite din accize, ca activitati ale Biroului Vamal de Interior Maramures au fost in luna august, in valoare de 169.350 lei, mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Principalele marfuri importate in luna august, la Biroul Vamal de Frontiera Sighetu Marmatiei au fost: cherestea de rasinoase si fag, semifabricate de lemn, parti de mobilier, anvelope pneumatice noi, brichete din turba, piulite din otel, incaltaminte, accesorii mobilier.Principalele marfuri exportate: elemente lamelare stratificate, panouri din lemn, mobilier din lemn, carcase din fibra de stica, autoutilitara.

In cadrul activitatii de control vamal au fost intocmite opt procese verbale de constatare si sanctionare, in cuantum de 7000 lei pentru contrabanda cu produse din tutun, fraude de tutun, sustragere de la controlul vamal si neindeplinirea obligatiilor transportatorului.

Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmatiei a fost tranzitat in luna august de aproximativ 84.000 calatori si de peste 14.800 mijloace de transport.

Institutia Prefectului – Judetul Maramures 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *