Incasari mai mari la bugetul judetului in luna ianuarie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

La intalnirea colectivului pentru stabilirea masurilor de impulsionare a colectarii veniturilor la bugetul consolidat al statului, seful adjunct al Administratiei Judetene a Finantelor Publice Maramures, Ioan Popa a declarat ca incasarile la sfarsitul lunii ianuarie, au fost mai mari pe capitolele bugetare componente, respectiv bugetul asigurarilor sociale de stat, bugetul asigurarilor sociale de sanatate, dar si la alte venituri, anunta Prefectura.

Pentru mentinerea volumului de incasari bugetare si recuperarea arieratelor vor fi luate masuri de identificare a cauzelor neefectuarii platilor la termen, intensificarea de actiuni pentru identificarea de noi contribuabili care pot fi beneficiarii unor esalonari la plata si monitorizarea masurilor de executare silita.

Programul, fata de aceeasi perioada a anului trecut, are o realizare de 127,95%. Maramuresul este singurul judet cu incasari mai mari la buget in luna ianuarie, datorita masurilor intreprinse, inclusiv. de recuperare a arieratelor acumulate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *