Incedii: 50 de hectare de vegetatie uscata arse in judet

Reclame home 1
Reclame home 1

In intervalul 19-21 aprilie, pompierii militari au lichidat 8 incendii de vegetatie uscata, in urma carora au ars circa 50 de hectare de vegetatie uscata. De asemenea, de la mijlocul lunii martie si pana in prezent in judetul Maramures au ars peste 250 de hectare de vegetatie uscata.

In ultimele 24 de ore, pompierii maramureseni au intervenit la 5 situatii de urgenta. Pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Borsa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adapost de animale. Focul a distrus circa 2 metri patrati de perete din lemn. Garda de Interventie Bogdan Voda a fost solicitata sa intervina la Poienile Izei, unde o anexa dintr-o gospodarie a luat foc. Au ars diverse unelte si scule depozitate in anexa. Cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

De asemenea, pompierii au mai lichidat si incendii izbucnite la cosurile de fum ale unor locuinte din Petrova, Borsa si Sighet. In toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole