Incendii in Targu Lapus, Seini si Barsana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiuMiercuri, 20 aprilie, pompierii maramureseni au intervenit la patru situatii de urgenta; trei incendii si un accident rutier.

Pompierii Pichetului Targu Lapus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum. Datorita promptitudinii militarilor a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii militari baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in curtea unei case din orasul Seini. Pentru lichidarea incendiului au intervenit si pompierii voluntari seineni. Flacarile au distrus circa 500 de kilograme de paie, o usa de lemn  si doua geamuri. De asemenea, s-au degradat circa 10 metri patrati de acoperis din lemn.

Spre seara, in Barsana a fost semnalat un incendiu la o baraca. Flacarile au mistuit circa 50 de metri patrati din acoperisul de lemn, 40 de metri patrati de pereti portanti din lemn si circa 30 de metri liniari de cablu electric.

Dispeceratul I.S.U. Maramures a fost anuntat miercuri seara, la ora 22:20, despre producerea unui accident rutier in localiatea Cicarlau. La locul interventiei s-a deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Detasamentului de Pompieri ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare si echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Baia Mare. In urma accidentului, o persoana a decedat si o persoana a fost transportata la spital de catre chipajul S.M.U.R.D.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2