Incendiile au pus stăpânire pe Maramureș. Vezi situația din ultimele zile

Reclame home 1
Reclame home 1

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână au continuat incendiile de vegetație uscată. Pompierii militari, alături de serviciile voluntare pentru situații de urgență, au intervenit pentru lichidarea a peste 20 de incendii de vegetație uscată în urma cărora au ars hectare de vegetație.

Militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit ieri, în Stejera, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fondul forestier. Alături de ei au intervenit pompierii voluntari și cetățenii din localitate. Flăcările au mistuit hectare întregi de fond forestier.

Vineri, pompierii militari sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a distrus circa 80 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 20 de metri pătrați de pod din lemn.

Sâmbătă, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au intervenit la Șieu, unde un incendiu a izbucnit la o casă. În urma incendiului a ars un perete portant și tavanul din lemn pe o suprafață de circa 10 metri pătrați.

Duminică, pompierii au intervenit în localitatea Remeți pe Someș unde două anexe au fost cuprinse de flăcări. Focul a distrus circa 270 de metri pătrați de acoperiș din lemn și baloți de fân. Pompierii au reușit să salveze din calea flăcărilor 5 porci.

Tot ieri, pompierii băimăreni au intervenit în Săsar pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare. Spre miezul nopții, tot pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în localitatea Tăuții Măgherăuș. În urma incendiului au ars circa 100 de metri pătrați de acoperiș din lemn și 8 metri pătrați de perete din lemn și rigips.

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole