Incendiu intr-un apartament din Baia Mare. Toti locatarii de pe scara, evacuati

In intervalul 16-19 noiembrie, pompierii maramureseni au intervenit in cazul a 11 situatii de urgenta. Dintre acestea 9 au fost incendii si doua accidente rutiere, anunta ISU Maramures.

Vineri, 16 noiembrie, Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit in localitatea Remetea Chioarului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum. A ars funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Tot vineri, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Somcuta Mare au intervenit la un accident rutier in localitatea Varai. In urma accidentului a rezultat o victima, in varsta de 56 de ani, care a fost preluata de catre echipajul TIM SMURD si transporata la spital.

Sambata, 17 noiembrie, pompierii militari din Farcasa au lichidat un incendiu izbucnit in localitatea Ardusat la podul unei locuinte. Flacarile au distrus circa 100 de metri patrati din acoperisul de lemn al locuintei. Pompierii baimareni au lichidat un incendiu izbucnit la un mijloc de transport. Focul a distrus elementele combustibile din bordul masinii.

Pe strada Macului din Baia Mare, o cratita uitata pe foc a facut ca bucataria unui apartament sa fie inundata cu fum. In momentul producerii incendiului in apartament se aflau doua persoane, 36 si 6 ani, care au fost evacuate de catre pompieri si care au fost asistate si evaluate medical de catre echipajul TIM sosit la locul interventiei. Tot sambata, un accident rutier a avut loc in localitatea Remetea Chioarului. Spre locul interventiei s-au deplasat pompierii baimareni si un echipaj al SAJ Maramures. Victima rezultata in urma accidentului a fost preluata de catre echipajul medical sosit la locul accidentului.

Duminica, 18 noiembrie, la fostul cinematograf din Baia Sprie, in sala de spectacole a izbucnit un incendiu. Focul a fost lichidat de catre pompierii baimareni. Flacarile au distrus circa 100 kg de materiale textile si circa 3 metri patrati de pardoseala din lemn. Tot pompierii din cadrul Detasamentului Baia Mare au lichidat si un incendiu de vegetatie in Baita. Au ars circa 0,5 hecatre de vegetatie. Pe bulevardul Republicii, in subsolul Palatului de Justitie, un tablu electric a fost cuprins de flacari. Pompierii baimareni au lichidat incendiul in urma caruia au ars 5 metri liniari de cablu electric.

Pompierii din cadrul Pichetului Targu Lapus, alaturi de pompierii voluntari din Lapus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la un sopron. Focul a distrus 2 metri patrati de tavan si 2 metri patrati de perete din lemn.

Luni, 19 noiembrie pompierii baimareni au intervenit pe strada Oituz din Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit intr-un apartament. Din cauza fumului dens degajat de incendiu au fost evacuati toti locatarii de pe scara.

Focul a pornit cel mai probabil din cauza unui aparat electrocasnic defect. Au ars obiecte de mobilier, imbracaminte, aparatura electrocasnica, geamuri. De asemenea au fost afectate si geamurile de la apartamentul superior. Doua persoane au fost intoxicate usor cu fum si au primit ingrijiri medicale de la un echipaj al SAJ.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1