UPDATE – Incendiu într-un apartament din Baia Sprie: Două persoane intoxicate cu fum

home camp2
home camp2
home camp2

UPDATE 2: ”Pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină de urgență pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament din orașul Baia Sprie. Detașamentul de pompieri Baia Mare a intervenit pentru lichidarea incendiului cu trei echipaje, două de stingere și unul de descarcerarea. De asemenea, spre locul intervenției au fost direcționate și două echipaje medicale, unul de prim ajutor S.M.U.R.D și cel de al doilea al S.A.J. Maramureș.

În urma incendiului au rezultat două victime, un bărbat în vârstă de 48 de ani și o femeie în vârstă de 72 de ani, ambele intoxicate ușor cu fum și transportate la U.P.U. Baia Mare de către echipajele medicale. Totodată au fost înregistrate și pagube materiale fiind distruse mai multe obiecte de mobilier din bucătăria locuinței”, a spus Oana Gonczi.

UPDATE: Ambele persoane, femeie și bărbat, vor fi trasportate la UPU.

Un incendiu a izbucnit în cursul dimineții de marți, 20 octombrie, întru-un apartament din blocul 19 de pe strada Microraion Vest din orașul Baia Sprie.

Două persoane sunt intoxicate ușor cu fum, iar în acest moment sunt evaluate de echipajele medicale.

La fața locului intervine Detașamentul de pompieri Baia Mare cu patru echipaje (două stingere, o descarcerare și un echipaj de prim ajutor).

Informații furnizate de Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *