Incendiu violent la o fabrica de mobila din Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 25 februarie, la ora 22:06, dispeceratul I.S.U. Maramures a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu in municipiul Sighetu Marmatiei, la o fabrica de mobila, informeaza ISU Maramures.

La fata locului s-au deplasat militarii din cadrul Detasamentului de Pompieri Sighet cu 3 autospeciale. De asemenea,  la locul incendiului s-a intervenit si cu o autospeciala, venita in sprijin de la Garda de Interventie Bogdan Voda, echipajul SMURD din cadrul Detasamentului Sighet si o autospeciala a serviciului privat din cadrul societatii.

Sositi la locul interventiei, militarii au constatat ca incendiul se manifesta cu violenta la acoperis, pe o suprafata de aproximativ 2000 metri patrati.

Pana la sosirea la fata locului a grupei operative a inspectoratului, condusa de lt.col. Ioan Ionita Sîrb, primul adjunct al inspectorului sef, militarii au fost coordonati de catre lt.col. Ovidiu Moldovan, comandantul Detasamentului Sighet. Din fericire, nu au existat victime în urma incendiului.

In aceasta dimineata, o comisie formata din cadre I.S.U, I.P.J si reprezentanti ai societatii se deplaseaza la fata locului pentru stabilirea cauzei incendiului.

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole