Incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala. Vezi aici, cand au loc probele scrise si cand se depun dosarele la licee

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De luni incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala. Copiii au la dispozitie doar cinci zile pentru a depune cererea. In 7 iunie, absolventii claselor a VIII-a vor termina scoala, iar prima proba scrisa o vor avea in 18 iunie.

Perioada stabilita pentru inscriere este 3-7 iunie, inclusiv, conform calendarului publicat pe site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures. Tot in ziua de 7 iunie a.c., se vor incheia si cursurile scolare pentru elevii claselor a VIII-a. Astfel, acestia vor avea la dispozitie 11 zile ca sa se mai pregateasca pentru examene.

Prima proba scrisa se va da in 18 iunie la Limba si literatura romana. Aceasta va fi urmata de testarea la Matematica-20 iunie. Evaluarea Nationala se va incheia cu examenul scris la Limba si literatura materna, care este programat pentru 21 iunie.

In 25 iunie se vor afisa rezultatele, pana la ora 12.00, inaintea contestatiilor. In aceeasi zi, elevii, care nu sunt multumiti de notele obtinute, vor putea depune contestatiile intre orele 14.00-20.00. Solutionarea acestora se va face in zilele de 26, 27 si 28 iunie.

Rezultatele finale se vor anunta in data de 29 iunie a.c.. Site-ul dedicat publicarii rezultatelor este http://evaluare.edu.ro

Inscrierea la liceu

Completarea fiselor de inscriere la liceu se va face in perioada 3-7 iulie, iar in 12 iulie se va afisa, tot pe site-ul http://evaluare.edu.ro repartitia elevilor pe licee. Parintii si absolventii vor avea la dispozitie doar 4 zile pentru depunerea dosarelor, perioada de inscriere la licee fiind stabilita pentru 15, 16, 17 si 18 iulie, inclusiv. Cei care nu-si depun dosarele in perioada mentionata nu se mai pot inscrie ulterior si vor intra pe a doua sesiune de repartizare la licee, insa numai pe locurile ramase disponibile.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole