Incep pregatirile pentru recensamantul populatiei din 2021

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Anuntul a fost facut, astazi, 15 mai 2017, de Marius Pop, director adjunct al Directiei Judetene de Statistica Maramures, in cadrul sedintei cu secretarii primariilor din judet, care s-a desfasurat la Palatul Administrativ din Baia Mare.

Marius Pop, director adjunct al Directiei Judetene de Statistica, a anuntat secretarii primariilor cu privire la faptul ca Institutul National de Statistica, prin directiile sale, a inceput pregatirea recensamântului populatiei si a locuintelor din 2021.

Astfel, Directia Judeteana de Statistica urmeaza sa faca o ancheta in teritoriu privind modalitatea de colectare a datelor si pregatirea pentru etapa de sectorizare a teritoriului pentru recensamântul populatiei si al locuintelor.

Managementul electronic al documentelor

Adrian Madaras, reprezentantul unei firme care urmeaza sa implementeze softul pentru managementul electronic al documentelor, care va fi disponibil pe site-ul Institutiei Prefectului, a dat detalii privind evidenta si gestionarea actelor emise de unitatile administrativ-teritoriale.

Accesul se va face pe baza de user name si parola, iar documentele vor fi scanate si incarcate in format PDF. Ele vor fi organizate pe domenii de activitate, de exemplu patrimoniu, impozite si taxe locale, raporturi de munca etc.

La incarcare se va primi un numar de inregistrare, iar Directia Juridica a Institutiei Prefectului va emite avizul de legalitate sau va solicita documente in plus. Fiecare primarie va trebui sa desemneze o persoana care sa aiba acces la program. Aplicatia va fi gratuita.

Anamaria AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2