Incepe scoala: Politistii maramureseni, prezenti in zona unitatilor de invatamant

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Luni, 10 septembrie, peste 140 de politisti maramureseni vor actiona in sistem integrat, suplimentar fata de dispozitivul curent, pentru desfasurarea in siguranta a festivitatilor specifice deschiderii anului de invatamant preuniversitar, anunta IPJ Maramures.

Pentru ca noul an scolar sa inceapa in liniste si siguranta, politistii de ordine publica impreuna cu cei rutieri si de prevenire vor fi prezenti in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din judet, pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice si fluidizarea traficului rutier. De asemenea, reprezentantii politiei vor transmite mesajul Politiei Romane la festivitatile de deschidere a noului an scolar.

Pentru prevenirea evenimentelor negative si evitarea comportamentelor de risc victimal sau infractional, politistii vor organiza impreuna cu elevii si cadrele didactice diferite activitati preventiv-educative.

Politistii de la rutiera vor fi prezenti in apropierea scolilor, in intervalele orare in care se efectueaza intrarea si iesirea de la cursuri a elevilor, pe arterele de circulatie intens tranzitate, pentru asigurarea fluentei si sigurantei traficului rutier la orele de maxima afluire a elevilor.

Politistii vor continua desfasurarea activitatilor de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi din punct de vedere al licentierii, existentei inspectiei tehnice periodice si a asigurarii de raspundere civila obligatorie. De asemenea vor fi desfasurate controale la unitatile economice din zona adiacenta unitatilor de invatamant cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2