Incepe stagiunea 2018 – 2019 la Teatrul Municipal Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

In data de 2 septembrie incepe o noua stagiune la Teatrul Municipal Baia Mare cu spectacolul ”Draga Doamna Profesoara”, care se va juca duminica, de la ora 19.00. Spectacolul se va juca in sala mare, cu publicul in sala.

Vezi mai jos descrierea spectacolelor, conform descrierii institutiei de cultura:

Duminica, 2 septembrie, de la ora 19.00, va invitam la spectacolul ”DRAGA DOAMNA PROFESOARA”, de Ludmila Razumovskaia, regia Andrei Majeri. Tinerii absolventi, care si-au dat ultimul examen inaintea incheierii studiilor liceale, vin intr-o vizita neasteptata acasa la profesoara lor. Nimanui nu-i trece prin gand ca aceasta intamplare ar putea lua o turnura imprevizibila.

Spectacolul se joaca in sala mare, cu publicul in sala. Durata: 80 minute (fara pauza)

Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani !

Miercuri, 5 septembrie, de la ora 19.00, ne intalnim la sala studio cu un spectacol care va va tine cu sufletul la gura: CRIMA DIN STRADA LOURCINE, de Eugène Labiche, regia Victor Olahut.

Atunci cand bautura iti ia mintile, jocul inchipuirilor s-ar putea sa-ti joace feste! A doua zi s-ar putea sa descoperi ca esti un “criminal”.

Durata: 70 minute

Joi, 6 septembrie, de la ora 19.00, la sala studio, sunteti invitati la spectacolul PRAH de Spiró György, regia Catalin Mardale, sa “gustati” o comedie amara. Protagonistii piesei, dupa o viata plina de lipsuri, castiga marele premiu la loterie, numai ca perspective imbogatirii peste noapte ii arunca pe cei doi soti intr-un haos comunicational si existential, punandu-se in lumina lupta personajelor cu temerile si angoasele lor.

Durata: 80 minute

Pretul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la sectia Papusi, 15 lei pret intreg si 10 lei  pret redus (pentru elevi, studenti si pensionari) la sectiile Drama si Revista.

Informatii si rezervari: tel. 0736216437 (Drama si Revista) si 0730270926 (sectia Papusi)

Programul rezervarilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sambata: 12.00 – 13.00

Email: rezervari@teatrulbm.ro
Rezervarile se ridica cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. In ziua desfasurarii spectacolului, nu se mai fac rezervari!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *