Incepe votul intern in USR pentru candidatii la alegerile europarlamentare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

USR Maramures – Astazi incepe votul intern in USR pentru candidatii la alegerile europarlamentare. Pentru prima data in Romania intr-un partid au loc alegeri interne prin care toti membrii voteaza personal candidatii, prin vot secret. Este o premiera care suntem convinsi ca se va constitui intr-un exemplu pentru ce inseamna democratia interna intr-un partid, prin care fiecare membru sa isi exprime preferintele si speram ca acest precedent va fi urmat si de celelalte partide din Romania.

Procesul de transformare a societatii romanesti este ireversibil, cu toata opozitia celor care cred ca metehnele nomenclaturiste, prin care totul trece prin pixul unui lider sau al unui grup de interese, mai sunt de actualitate. Lucrurile trebuie sa fie decise de jos in sus, de la baza, fara distorsiuni care nu tin cont de meritocratie, competenta si munca.

Lista candidatilor USR este impresionanta, atat prin CV-urile acestora, cat si pentru adecvarea la realitatile cu care se confrunta Europa. Comparatia cu majoritatea recentilor europarlamentari romani, precum Viorica Dancila, Maria Grapini, Norica Nicolai, Victor Bostinaru, oameni marcati de comunism, traseism, impostura, iresponsabilitate, nici nu are sens.  Valorile pro-europene, euro-atlantice, precum si calitatea profesionala si morala a celor care ne reprezinta in parlamentul European sunt necesare si obligatorii pentru o Romanie membra cu drepturi depline a Uniunii Europene.

Uniunea Salvati Romania a promis un alt mod de a face politica si se tine de cuvant, atat prin metodele folosite, cat si prin oameni.  Lista completa a candidatilor USR se poate studia aici: https://www.usr.ro/euro/.

USR Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2