Inceput de cariera la IPJ Maramures pentru 11 absolventi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

11 absolventi ai unitatilor de invatamant din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si-au inceput  azi activitatea: 10 la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures si 1 la Biroul Judetean Politie Transporturi Maramures.

Miercuri, 27 decembrie, a fost prima zi din cariera de politist in cazul agentilor de politie care au absolvit cursurile Scolilor de agenti de politie „Septimiu Muresan” Cluj Napoca si „Vasile Lascar” Campina.

Tinerii politisti au fost primiti in aceasta dimineata de seful inspectoratului, comisar sef de politie Ionel Todoran, care i-a felicitat si le-a facut tinerilor politisti o scurta prezentare a profesiei de politist, a frumusetii si riscului acesteia, exprimandu-si increderea ca, prin profesionalism, tenacitate si integritate, vor obtine performanta la care aspira.

Absolventii isi vor desfasura activitatea la Politia Municipiului Baia Mare, Politia Orasului Borsa, Politia Orasului Somcuta Mare si la posturile de politie din Recea, Grosi, Ieud, Copalnic Manastur si Bicaz.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2