UPDATE: Inchirierea a sase chioscuri de ziare, pe ordinea de zi a sedintei CL Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul nu a trecut. Desi 15 consilieri au fost pentru, proiectul avea nevoie de 16 voturi, fiind unul de patrimoniu.

Pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului Local Baia Mare de marti, 3 aprilie, se va afla si proiectul de hotarare privind inchirierea, prin licitatie publica cu strigare a terenurilor destinate amplasarii unui numar de 6 chioscuri pentru difuzarea presei si a constructiilor ce se amplaseaza pe acestea.

Se stabileste termenul inchirierii de 1 an cu posibilitatea prelungirii prin acordul partilor, conform proiectului.

Pretul de pornire la licitatie va fi de 750 lei/lot/luna, cu un pas de licitatie de 30 lei/lot, o garantie de participare de 2150 lei/lot, si o taxa de participare de 200 lei.

„Se aproba Documentatia de atribuire cu Caietul de sarcini pentru organizarea licitatiei si Instructiunile pentru desfasurarea licitatiei cuprinse in Anexa 2 care face parte integranta din prezenta hotarare.

Cu ducerea la indeplinire se incredinteaza comisia pentru licitatii concesionari, inchirieri, vanzari imobile, Directia Patrimoniu, Arhitectul Sef”, se mai arata in proiect.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole