Incident pe B-dul Independentei: A sperat ca va gasi droguri. Si-a lovit victima cu pumnii si picioarele in fata, in plina strada

Agresiunea a fost facuta de un baiat care, deocamdata, nu se afla la varsta majoratului. Acesta a ajuns in arest pentru 30 de zile. Adolescentul este acuzat si cercetat pentru savarsirea infractiunii de talharie.

Decizia data de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Baia Mare a fost si motivata. Va redam mai jos, o parte din cele retinute de magistrat in decizia luata.

„(…) la propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, arestarea preventiva, pe timp de 30 zile, a inculpatului minor L.T., fara antecedente penale, cercetat sub acuzatia de savarsire a infractiunii de talharie, prevazuta de art. 233 Cod penal, cu aplicarea art. 113, alin.3  din Codul penal.

Pentru a dispune arestarea preventiva, judecatorul de drepturi si libertati a retinut ca, in cauza, exista indicii temeinice care sa justifice presupunerea rezonabila in sensul ca, la data 22 iunie 2017, in jurul orei 17:00, aflandu-se pe B-dul Independentei din Municipiul Baia Mare, inculpatul L.T., impreuna cu inculpatul N.J. – A. au exercitat acte de violenta asupra persoanei vatamate S.G., aplicandu-i  lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul fetei, trunchiului, membrelor superioare si inferioare.

Persoana vatamata S.G. a suferit leziuni vindecabile in 7-8 zile de ingrijiri medicale”, a comunicat Judecatoria Baia Mare.

In acelas comunicat se mai precizeaza faptul ca, dupa comiterea agresiunii minorul L.T. i-a solicitat persoanei vatamate sa scoata toate bunurile pe care le are in buzunare, deoarece spera sa gaseasca substante  din categoria drogurilor. Pentru ca nu a gasit ceea ce cauta, tanarul a deposedat victima de telefonul mobil, marca Samsung Galaxy S6.

In fata instantei, agresorul a recunoscut infractiunea facuta de el. In acest context, baiatul a fost trimis dupa gratii. Impotriva masurii arestarii preventive dispuse de judecatorul de drepturi si libertati, acesta nu a facut contestatie.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1