Incoștiență: Accident în Șomcuta Mare provocat de un tânăr de 17 ani, care era sub influența alcoolului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi-noapte, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 182, strada Mireșului din oraș, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 17 ani a condus un autoturism din direcția localității Mireșu Mare spre Șomcuta Mare și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției de deplasare, moment în care a pătruns pe contrasens, lovește gardul unui imobil și intră în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Ca pasager pe locul din dreapta a fost identificat un tânăr de 18 ani, dar conducătorul auto, după producerea evenimentului rutier a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de către polițiștii de ordine publică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 17 ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, potrivit IPJ Maramureș.

În cauză, pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2