Incredibil: Baimarean mutilat cu securea de un individ. Politia l-a lasat liber

home camp2
home camp2
home camp2

topor_sangeUn barbat in varsta de 83 de ani din Firiza, Dumitru Moldovan, a fost mutilat cu securea de un cetatean in varsta de aproximativ 50 din cartierul baimarean.

In cursul zilei de vineri, dupa ce s-a intors de la pascut cu cele doua capre, Dumitru Moldovan l-a gasit in propria casa pe atacator, care i-a rupt cu securea patru coaste, dorind la un moment dat sa-i taie chiar si gatul.

“Tatal meu a fost plecat pe deal cu cele doua capre, iar cand s-a intors l-a gasit in casa pe acel om, a vrut sa fure ceva. Avea o secure cu el si i-a spus tatalui meu ca “acum iti dau”. In partea stanga i-a dat cu securea si i-a rupt patru coaste, plus ca i-a pus capul pe un lemn si a vrut sa-i taie gatul. A vazut o vecina care a strigat si el a fugit. Tatal meu a avut pensia la el, are vreo 13 milioane, dar am gasit numai cinci lei”, a spus fiica barbatului atacat.

Aceasta acuza modul cum politistii si-au facut treaba in acest caz, afirmand ca atacatorul a fost lasat liber imediat dupa incident.

“Politia l-a luat pe atacator dupa care i-au dat drumul. Eu nu stiu ce politie e asta, mi-au spus ca nu pot sa faca nimic pana nu da doctorul nu stiu ce hartii. Doctorul mi-a spus ca au fost lovituri cauzatoare de moarte si s-a mirat cum de i-au dat drumul. Astazi dimineata (sambata n.r.) s-a dus la fratele meu tot cu securea, sa-l omoare”, a adaugat femeia.

Barbatul de 83 de ani se afla in spital in stare grava.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *