Incredibil: Gyongyike Bondi spune ca podul peste Tisa “nu va mai fi asa important”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Declaratie incredibila a consilierului judetean Gyongyike Bondi in plenul sedintei CJ, cu privire la podul peste Tisa.

Fostul subprefect a declarat ca investitia nu va mai fi asa importanta odata cu situatia tensionata din Ucraina si ca ar fi mai bine ca banii de acolo sa fie transferati spre drumul Baia Mare-Vaja.

“Avand in vedere ca la inceputul lui martie ati avut o intalnire atat dumneavoastra, cat si domnul prefect cu ambasadorul Ungariei, intalnire la care ati discutat si de acel drum rapid Baia Mare-Vaja, eu as dori o discutie despre acest drum.

Ar fi cazul sa discutam avand in vedere situatia neplacuta din Ucraina, podul peste Tisa nu va mai fi asa de important si cred ca banii aceia i-am putea folosi intr-adevar pentru dezvoltare economica”, a spus Gyongyike Bondi.

In replica, presedintele Zamfir Ciceu a spus ca, dupa o discutie avuta cu vicepremierii Dragnea si Constantin, drumul Baia Mare-Vaja ar putea fi reintrodus spre finantare guvernamentala dupa o

“In cursul zilei de ieri am participat alaturi de domnul Gabriel Zetea si doamna director Claudia Breban la un summit privind dezvoltarea infrastructurii in Romania si am discutat, printre altele, despre aceasta posibilitate de introducere in discutie si pe urma in executie a traseului drumului expres Baia Mare-Vaja”, a precizat Ciceu.

Totodata, vicepresedintele Gabriel Zetea a aratat ca cele doua proiecte au surse de finantare total diferite.

“Cele doua proiecte au surse de finantare total diferite si n-o sa luam banii de la Baia Mare-Vaja si invers. In ceea ce priveste podul peste Tisa, vorbim de o finantare din partea CNADNR.

Este in acest moment o finantare asigurata din partea romana. Daca partea ucraineana nu va avea suficiente fonduri pentru a pune la dispozitie partea lor, partea romana va finanta”, a punctat Gabriel Zetea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. P R M

  Acest personaj are perfecta dreptate sa ceara sa se construiasca acest drum doar ungurii sunt importanti im timp ce romani din ucraina nu si nu numai , apoi sa se faca amandoua proiectele sa se zbata si ea la guvern prin reprezentati unguri din guvern.

  Reply
 2. Ion Beuca

  Nu este pentru prima oara cand doamna Bondi vorbeste despre “neimportanta” podului peste Tisa. Eu cred ca doamna Gyongyike, cunoaste situatia din Ucraina cam cata limba maghiara cunosc eu.

  Reply
  1. dilau

   prietene ion beuca, daca podul ala nu duce la imbunatatirea micului trafic -adica a bisnitei – il faceti degeaba.stiu ca nu ma crezi, dar de ce nu dai o fuga pe teren sa vorbesti cu oamenii sa vezi cam din ce traiesc?.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *