INCREDIBIL! Lucian Morar nu isi recunoaste vocea pe inregistrarea cu dialogul obscen

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reactie halucinanta a presedintelui PMP Maramures, Lucian Morar, dupa ce ZiarMM a facut public modul in care vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures se exprima la adresa jurnalistilor din presa locala. Intr-un interviu acordat colegilor de la Europa FM, care au preluat subiectul, Morar face anumite afirmatii contradictorii.

“Nu recunosc inregistrarea. E o facatura ca multe altele. Imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta. In primul rand, nu e reala. Nu am folosit eu vorbele acestea. A fost o discutie privata, nu aveau dreptul sa ma inregistreze. Cel mai important lucru, nu sunt cuvintele mele. Nu mi-am recunoscut nici vocea”, a declarat Morar.

E de domeniul fantasticului! Nu recunoaste inregistrarea. Nu isi recunoaste nici vocea. Nu e real. Dar se duce tinta la instanta, pentru ca a fost inregistrat intr-o discutie privata. Mai mult de atat ce putem comenta? Spusele lui Lucian Morar vorbesc de la sine.

Intrebare pentru presedintele PMP Maramures: Oare pe cine dati in judecata, ca nu ne-ati spus? Stiti cumva sursa inregistrarii?

Interviul cu Lucian Morar il regasiti pe europafm.ro.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Craica

    Urmeaza sa-si mai bage si asta jumerele la aerul conditionat de la sala de sedinte si toate sunt rezolvate. Se plictisesc de cat bine e in judetul asta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2