INCREDIBIL: O persoana necunoscuta i-a cerut unui baimarean 20.000 lei. Vezi motivul

Ieri, 23 mai, un baimarean a sesizat politia ca a fost pe cale sa fie inselat. Barbatul a precizat ca miercuri seara, in jurul orei 23.45, in timp ce se afla la domiciliu, a fost apelat pe telefonul fix de o persoana care a pretins ca este fiul sau si ca este bolnav, informeaza IPJ Maramures.

Baimareanului i-au fost solicitati 20.000 de lei pentru investigatii medicale. Barbatul si-a dat seama ca este pe cale sa fie inselat, a inchis telefonul iar ieri a anuntat politia.

A fost intpocmit dosar penal se desfasoara cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa la inselaciune in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

“Manifestati prudenta si verificati daca ceea ce vi se comunica prin telefon este adevarat! Sub nicio forma nu oferiti sume de bani unor persoane necunoscute, ca urmare a unor solicitari telefonice! Daca totusi sunteti victima unor inselaciuni sau unor tentative la inselaciuni, sesizati politia!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2