Incredibil: Patru tineri din Borsa au furat o masina dupa care i-au dat foc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vineri dimineata, la ora 05.12, Politia Moisei a fost sesizata prin apelul de urgenta 112 de catre un barbat in varsta de 36 de ani, despre furtul unui autoturism.

Echipajul de siguranta publica deplasat la fata locului a stabilit ca autoturismul a fost parcat pe DN 18 in zona Izvorul Dragos din localitate, iar persoane necunoscute au sustras autoturismul profitand de faptul ca soferul a lasat cheile in contact si usile neasigurate.

In cursul aceleiasi dimineti, politistii din Borsa au fot sesizati tot prin 112 despre faptul ca pe strada Fabricii din localitate, arde o masina. In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca este vorba despre autoturismul furat si ca acesta a fost distrus in totalitate.

Politistii au reusit in aceeasi zi identificarea si retinerea persoanelor banuite de furtul si distrugerea autoturismului. Este vorba de patru tineri din Borsa cu varste cuprinse intre 21 si 23 de ani iar unul dintre ei, un tanar de 22 de ani, este cercetat si pentru conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Ei au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus care a dispus cercetarea acestora in libertate.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2