Incredibil: Un om a murit in Pietrosul Rodnei //Masina Salvamont Borsa a fost sechestrata

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Un turist, in varsta de 68 de ani, si-a pierdut astazi viata in Pietrosul Rodnei. Barbatul a facut drumetia alaturi de sotia sa. La nici 100 m de Statia Meteo omului i s-a facut rau si a intrat in stop cardio-respirator. Disperata femeia a sunat la 112 pentru a cere sprijin. Salvamontistii din Borsa s-au mobilizat imediat insa au descoperit cu stupoare ca masina de teren pe care o aveau in dotare, si care era pusa la dispozitia lor de Primaria Borsa, a fost sechestrata ieri, 18 iulie 2019.

Seful Salvamont Borsa a solicitat un elicopter SMURD de la Targu Mures si ulterior de la Arad insa aparatele de zbor nu au fost disponibile.

Ionuc Timis, sef Salvamont Borsa: “Am solicitat elicopter SMURD de la Targu Mures pentru a interveni in salvarea vietii turistului insa nu s-a putut. Apoi am incercat la Arad, dar nici de aici nu am primit un raspuns favorabil. Masina noastra de interventie a fost sechestrata ieri. Am vorbit cu cei de la Primaria Borsa si ne-au spus ca nu avem voie sa o folosim deoarece este sechestrata. Am luat doi asistenti medicali de la UPU Borsa si am facut deplasarea spre Pietrosul Rodnei cu o masina defecta. Trei kilometri s-a mers pe jos deoarece jeepul nu a mai functionat. Daca ne-am fi deplasat cu masina pe care o avem in dotare am fi ajuns intr-o ora si asa am ajuns in doua ore jumate. Din pacate nu s-a mai putut face nimic pentru turist. E revoltator ceea ce s-a intamplat. A fost un caz de maxima urgenta.”

Revenim cu detalii.
Foto: Salvamont Borsa // Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Roman viorel

    Ce caută Vasilică in incinta morti, sper ca domnul Director al Spitalului Borsa Lupascu se va autosesiza .Eu stiu ca Spitalul Borsa are Brancardieri angajati .Voi sesiza și pe Doamna Ministru al Sănătății.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2