Incultura parlamentarului Mircea Dolha: “Maramuresul… este granita cu Ucraina si cu Ungaria” (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

mircea dolhaPrezent la o televiziune nationala prietena, intr-o emisiune cu o blonda aspiranta la gloria jurnalistica, Mircea Dolha si-a dat examenul de cultura generala. Provocat sa vorbeasca despre proiectele liberale ale judetului pe care-l reprezinta, deputatul a inceput sa bata campii, generand printr-o retorica confuza un talmes balmes fara cap si fara coada.

Despre cultura politicianului baimarean, ajuns sef de filiala liberala, se vorbesc vrute si nevrute. Ba ca si-ar fi luat licenta la drept inainte de a-si lua bacalaureatul, ba ca ar avea un doctorat inca nementionat in cv-ul personal. Noi nu credem decat ceea ce vedem si auzim, iar clipul postat de Mircea Dolha, in data de 22 noiembrie, pe contul personal de facebook, ne-a confirmat ca “Excelenta” sa are mari lacune la disciplinele geografie si istorie.

Dupa ce face o trimitere scoasa din context la Stefan cel Mare, anul 1400 si… un pod de lemn peste Tisa, candidatul senatorial scoate perla zilei, mentionand la minutul 04:50 ca “Maramuresul este un punct nodal… este granita cu Ucraina si Ungaria”!!!! Dorind sa ma conving ca am auzit bine, am reluat de doua ori respectivul enunt al inca
deputatului Dolha.

Degeaba, avem de a face cu un politician povestitor care merge la emisiuni cu telefonul in mana si care in loc sa “facebookeasca” in direct ar face bine sa puna mana pe Georgrafia de clasa a treia. Caci, dle deputat Dolha, Maramuresul se invecineaza la nord cu Ucraina, iar la vest cu judetul Satu Mare, nici intr-un caz cu Ungaria mentionata de dvs, in direct, pe B1 Tv!

Si data viitoare, verificati sau macar postacii care va administreaza contul sa verifice materialele urcate pe social media. Nu de alta, dar e jenant sa mai cereti un mandat fara sa cunoasteti judetul in care traiti.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

7 Comments

 1. Zoli

  Da,ce sa zic,daca se face telegondola de la Borsa reinnoieste tot Maramuresul! :)) Eu totusi zic sa nu faceti pod peste Tisa ci peste Dunare,ca s-ar putea sa avem granita si cu Bulgaria,si noi nu stim! Mai Dolha,esti beton la geografie!! :)))

  Reply
 2. Doctorul

  Idiotul asta umbla plângând prin carciumi ca nu-l intelege presa. Tot pe acolo tragea cate un praf pe nas acompaniat de kake (centrul vechi, Lumier…). Un analfabet cocotat la varful puterii asemenea tuturor imbecililor care ne conduc destinele si ne-au facut praf viitorul. Mars putoare|||

  Reply
 3. B.G.

  Mai Dolha,in alta era ne invecinam in Nord cu Galitia si in vest cu comitatele ungare:Bereghe si Ughotscher.Te si pupa ungurii pentru asa o afirmatie.

  Reply
 4. Ardelean

  Nu va mirati ,ce cultura asteptati de la acest om care toata viata a fost un profitor ligusitor si fara educatia elementara.De ce va mirati daca a ajuns sa isi faca injecti cu botox si cate altele……………..

  Reply
 5. dan

  Nu uitați ca este absolvent de școală profesionala. A fost șofer de TIR. Asta e adevarul . restul școlilor le-a făcut pe bani

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *