India: Aproximativ 50.000 de persoane au murit in perioada 2015-2017 incercand sa traverseze liniile de cale ferata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Aproximativ 50.000 de persoane au murit in perioada 2015-2017 in India incercand sa traverseze liniile de cale ferata, a indicat compania de stat Indian Railways, relateaza marti agentia Xinhua, informeaza AGERPRES.

Indian Railways a difuzat recent datele, in contextul in care 61 de persoane au murit dupa ce au fost lovite de tren vineri in orasul Amritsar (statul Punjab, in nord), in timp ce asistau la manifestarile festivalului hindus Dussehra de pe liniile de cale ferata.

Potrivit companiei, in perioada 2015-2017, 49.790 de persoane au murit dupa ce au fost lovite de tren.

Un inalt oficial indian a indicat marti ca Indian Railways a luat din cand in cand mai multe masuri pentru a reduce numarul de decese pe calea ferata. ”De la aplicarea de amenzi persoanelor care merg pe calea ferata pana la inchiderea tuturor punctelor de trecere fara indicatoare de semnalizare, toate masurile sunt luate”, a explicat oficialul.

Compania Indian Railways este una dintre cele mai mari retele feroviare din lume, ce traverseaza tara de la nord la sud. Ea are in circulatie peste 9.000 de trenuri de pasageri si transporta aproape 23 de milioane de persoane zilnic.

Aceasta vasta intreprindere publica poate fi considerata ca un semi-stat. Ea gestioneaza scoli, spitale, are propria forta de politie si companii de constructii. Numarul de angajati al companiei se ridica la 1,3 milioane de persoane, situandu-se astfel pe locul al saptea pe lista cu cei mai mari angajatori din lume.

Cu toate acestea, accidentele de tren sunt ceva obisnuit in India, avand in vedere faptul ca o mare parte din infrastructura feroviara din perioada coloniala este depasita. In 2015, guvernul indian a promis alocarea a 137 de miliarde de dolari, pe o perioada de cinci ani, pentru modernizarea si extinderea sectorului cailor ferate.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole