India: Cel putin 50 de persoane au murit intr-un accident de tren

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Cel putin 50 de persoane si-au pierdut viata vineri in nordul Indiei cand un tren de calatori a intrat cu viteza in multimea adunata la un festival hindus in statul Punjab, a anuntat politia, relateaza AFP, Reuters si dpa titrate de Agerpres.

„Oamenii stateau pe si langa sinele de cale ferata la periferia orasului Amritsar urmarind arderea unor efigii la festivalul religios Dusshera in momentul in care trenul i-a lovit”, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters.

Potrivit postului de televiziune Times Now, oamenii nu au auzit trenul apropiindu-se din cauza zgomotului produs de artificii.

Printre victime s-ar numara mai multi copii. Se pare ca la locul accidentului s-ar fi aflat in jur de 700 de persoane, a informat agentia de stiri IANS.

Potrivit agentiei de presa ANI, care citeaza martori, trenul avea viteza foarte mare.

„Sunt peste 50 de morti. Prioritatea este acum sa ii ducem pe raniti la spital”, a spus seful politiei din Amritsar, S. S. Srivastava, care a precizat ca 60 de persoane au fost duse la spital.

Mai multi oficiali indieni, intre care si presedintele Ram Nath Kovind, au transmis condoleante familiilor victimelor.

„Tragedia este sfasietoare. Cele mai profunde condoleante pentru familiile care i-au pierdut pe cei dragi si ma rog ca ranitii sa se insanatoseasca rapid. Am cerut oficialilor sa furnizeze imediat ajutorul necesar”, a scris premierul Narendra Modi pe Twitter.

Foto: Times Now

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2