India: Un copil mic a scapat teafar dupa ce un tren a trecut peste el

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un copil mic ajuns accidental sub un tren, dupa ce a cazut pe calea ferata, a fost scos teafar intr-o gara din India, un eveniment filmat si devenit viral, joi, pe retelele de socializare, relateaza AFP, informeaza AGERPRES.

In inregistrarea video filmata cu un telefon mobil in Mathura din statul Uttar Pradesh (nord) se poate vedea cum trenul trece peste copil in timp ce persoanele aflate la fata locului asista neputincioase la intreaga scena.

Potrivit presei indiene, fetita in varsta de un an a cazut in spatiul dintre vagon si peron in timp ce parintii sai coborau din tren. Ea a ramas pe spate, culcata de-a lungul sinei, in timp ce trenul s-a pus in miscare si a accelerat, fara insa ca rotile sa o atinga.

Dupa ce trenul a parasit gara, un barbat a ridicat rapid copilul, in mod miraculos teafar si nevatamat.

Parintii ar fi scapat in mod accidental copilul din cauza inghesuielii, potrivit media indiene.

Autoritatile au profitat de acest incident pentru a reaminti calatorilor ca trebuie sa ramana vigilenti in trenurile aglomerate. ”Noi desfasuram in mod activ campanii de constientizare cu privire la pericolul reprezentat de calatoria pe acoperisul trenurilor sau pe treptele acestora”, a declarat G K Bansal, un purtator de cuvant al cailor ferate.

Uriasa retea de cale ferata din India este binecunoscuta pentru trenurile supraaglomerate si accidentele frecvente. Deseori sunt inregistrate decese ale persoanelor care traverseaza ilegal sinele de cale ferata sau care cad din vagoanele aglomerate.

In fiecare an, 15.000 de pasageri mor in accidente feroviare in India, potrivit unui raport guvernamental publicat in anul 2012.

Guvernul indian a promis alocarea a 137 de miliarde de dolari pe o perioada de cinci ani pentru modernizarea sistemului feroviar.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2