India – Un leopard ratacit a provocat panica in randul locuitorilor unui oras nordul tarii

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Un leopard ratacit a provocat panica timp de sase ore la Jalandhar, un oras din statul indian Punjab (nord), atacand mai multe persoane inainte de a fi tranchilizat si capturat, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

Animalul a atacat cel putin patru persoane, dintre care niciuna nu a fost ranita grav, au relatat mass-media.

Mai multe videoclipuri – devenite virale – arata felina fugind pe strazile acestui oras de 800.000 de locuitori, sarind peste ziduri, intrand in gradini si atacand rezidentii, sub ochii privitorilor.

Potrivit unor relatari aparute in presa, multimea stransa sa priveasca a aruncat cu pietre in leopard in incercarea de a-l determina sa fuga pe campurile din jur.

In cele din urma, animalul a fost incoltit intr-o casa si tranchilizat.

Potrivit oficialilor pentru protectia mediului din Punjab, leopardul ar venit de pe dealurile din statul vecin Himachal Pradesh si ar fi ajuns la Jalandhar traversand paduri si campuri.

Multimea prezenta la fata locului a complicat operatiunea de prindere a felinei, astfel ca politia a trebui sa blocheze accesul pe unele strazi pentru a o tine la distanta.

Animalul tranchilizat a fost transportat intr-o cusca la Chhatbir Zoo (Punjab), unde va ramane sub observatie timp de cateva zile inainte de a se lua o hotarare cu privire la soarta sa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2