Indolenta la Spitalul Judetean din Satu Mare. Tanar satmarean in moarte cerebrala

PNL

spital4O ancheta a fost deschisa la Spitalul Judetean Satu Mare, unde un tanar tehnician dentar este in moarte cerebrala. In urma cu o saptamana, el a fost gasit inconstient pe strada, iar medicii l-au diagnosticat cu intoxicatie alcoolica si l-au trimis acasa. Insa, la doar cateva zile s-a dovedit ca suferise o lovitura puternica la cap. Apropiatii sai si alti localnici au protestat aseara in fata unitatii de primiri urgente. Ei acuza personalul spitalului de malpraxis.

Cu masti chirurgicale pe fata, aşa au protestat 150 de oameni in fata Unitaţii de Primire Urgente a Spitalului Judetean din Satu Mare. Protestul a pornit de la cazul unui tanar tehnician, despre care apropiatii spun ca ar fi fost tratat greşit.

In urma cu o saptamana, in dimineata zilei de duminica, o patrula a politiei a descoperit intr-o statie de autobuz de pe strada Careiului din Satu Mare, un tanar de 31 de ani cazut la pamant. Langa el se afla si o bicicleta. Un echipaj de ambulanta l-a transportat atunci pe barbat la spital.

Tanarul a fost diagnosticat cu stare de ebrietate si lasat acasa, iar dupa 26 de ore a revenit la Spitalul Judetean si a intrat in coma profunda timp de cateva zile.

Reprezentantii Spitalului Judetean Satu Mare au declarat decesul tanarului inca din 25 noiembrie. Apropiatii sai spun insa ca el este in moarte cerebrala.

Managerul Spitalului Judetean Satu Mare a declarat pentru Digi24 ca va declansa o ancheta interna pentru a afla daca medicii care l-au tratat pe tanar se fac vinovati de malpraxis.

Cazul este cercetat şi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1