Indonezia: Autoritatile planuiesc construirea unei inchisori pe o insula izolata, pazita de crocodili

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

crocodilCondamnatii pentru infractiuni legate de droguri din Indonezia ar putea fi paziti de crocodili flamanzi, sub auspiciile unui plan invocat marti de agentia anti-drog din aceasta tara, a indicat un purtator de cuvant, citat de DPA, transmite Agerpres.

Potrivit planului sefului agentiei mentionate, Budi Waseso, o inchisoare construita pe o insula inconjurata de ape pline de crocodili i-ar pastra izolati pe traficantii de droguri de curieri si utilizatori, a precizat purtatorul de cuvant al institutiei, Slamet Pribadi.

Responsabilul a indicat totodata ca Budi va calatori in trei provincii ale tarii pentru identificarea celor mai feroce crocodili si pentru a dovedi ca planul este serios, a adaugat Slamet Pribadi.

Acest plan survine in contextul in care Indonezia a adoptat o pozitie extrem de dura impotriva traficului de droguri, iar in acest an autoritatile au executat 14 traficanti, sfidand comunitatea internationala care solicita clementa.

Potrivit Ministerului Justitiei, cel putin 121 de persoane sunt in prezent condamnate la moarte in Indonezia — dintre care 35 straini — cea mai mare parte pentru infractiuni legate de droguri.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2