Indonezia: Bilantul unei alunecari de teren a ajuns la 32 de morti; cautarile eventualilor supravietuitori s-au incheiat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O alunecare de teren care a avut loc pe 31 decembrie in Indonezia s-a soldat cu cel putin 32 de morti, potrivit ultimului bilant anuntat luni de autoritati, care nu mai spera sa gaseasca supravietuitori dupa o saptamana de cautari, informeaza AFP, titrat de Agerpres.

Echipele de salvare au pus capat cautarilor luni, dupa ce au scos zeci de cadavre dintr-o mare alunecare de teren produsa in regiunea Sukabumi, in urma ploilor torentiale cazute in provincia Java de Vest. O persoana este in continuare data disparuta si alte cateva sunt ranite.

„Cautarea se incheie (…) Ramane doar o persoana disparuta”, a declarat seful politiei din Java de Vest, Agung Budi Maryoto, adaugand ca aceasta decizie a fost luata cu acordul familiei persoanei disparute.

Alunecarile de teren sunt frecvente in Indonezia, un vast arhipelag adesea afectat de fenomene meteorologice severe si de dezastre naturale. Inundatiile si alunecarile de teren s-au soldat cu moartea a peste 20 de persoane in luna octombrie, pe insula Sumatra, in vestul arhipelagului.

In iunie 2016, circa 50 de persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor si alunecarilor de teren din centrul insulei Java.

Foto: Asia News, The Japan Times

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2