INEDIT – Actor al Teatrului Municipal Baia Mare, în serialul „Clanul”

Reclame home 1
Reclame home 1
Un actor al Teatrului Municipal Baia Mare va apare într-un episod al serialului „Clanul”, sezonul 3, difuzat de cei de la Pro Tv. Este vorba despre Dragoș Călin, care precizează, într-o postare pe rețelele de socializare, că „azi am avut bucuria și șansa să filmez pentru un episod din Clanul, sezonul 3. Mi-a plăcut. Mult. Mâine, trebuia să joc în Floare de cactus, la Teatrul Municipal Baia Mare, dar s-a amânat din motive medicale”.
„Joi, plec din nou la Casa din Vale Breb, unde susțin un alt workshop pentru SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili. Pe 26 mai, tinerii din trupa mea de teatru își joacă “Ore închise” la Colegiul de Arte Baia Mare. În 31 mai, ne vedem la Floare de cactus. În 1 Iunie, plec la Festivalul Internațional de Teatru Oradea – FITO. Jucăm același Floare de cactus, în regia lui Daniel Vulcu, acasă la dumnealui! În 2 Iunie, apare episodul cu mine din Povesti cu Vlad. Podcast de Maramu’.
În 10 Iunie, începe Festivalul Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, la teatrul nostru. Trăiesc o perioadă tare frumoasă din viața mea. Sunt recunoscător”, a spus Dragoș Călin.  Pentru cei care nu știu, Dragoș Călin este președintele Asociației Artspot și directorul Festivalului Aproape din Baia Mare, care s-a încheiat recent în Baia Mare.
Filmările pentru sezonul 3 al acestui serial au debutat în 22 mai, iar cei de la Pro Tv spun că acest sezon nou vine cu răstunări de situație și cu multe intrigi.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole