Inedit: Cerere in casatorie, la piscina Drurelax. Ce reactie a avut tanara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

valentines dayZiua Indragostitilor a fost sarbatorita intr-o atmosfera speciala de toti cei care au ales sa se bucure de momentele deosebite, oferite de complexul acvatic AquaSport DruRelax. Cel mai apreciat moment a fost acela in care o tanara a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, care a aparut in costum tocmai in piscina.

“Iubirea a fost de partea noastra si am avut parte si de un moment mai special si anume o cerere in casatorie. Un tanar a ales sa isi surprinda iubita intr-un mod mai inedit si dupa un scenariu bine pus la punct, cu lumini stinse si muzica preferata pe fundal, a aparut in costum si cu un buchet imens de flori tocmai in bazin. Finalul a fost unul fericit atat pentru curajos, cat si pentru cei din jur care au savurat momentul din plin, dar in special pentru tanara emotionata”, au aratat organizatorii evenimentului.

Ofertele speciale, dedicate indragostitilor continua si pentru data de 24 februarie, astfel toti cei care doresc sa isi surprinda partenerul si nu au gasit cadoul perfect, sunt invitati sa achizitioneze Voucherul Iubirii.

“Asa cum v-am obisnuit in zilele importante de peste an, si anul acesta, de ziua indragostitilor am sarbatorit iubirea alaturi de cei care ne-au calcat pragul, intr-o atmosfera deosebita si relaxanta. Am pregatit un pachet pentru cuplu si anume Voucherul Iubirii, care a oferit atat accesul la zona de bazine si la zona wellness pentru intreaga zi, cat si o cina intr-un cadru romantic, pentru doua persoane”, au mai adaugat reprezentantii DruRelax.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2