INEDIT: Echipa de oina a Scolii Remetea Chioarului a ocupat locul III la finala ONSS – oina fete gimnaziu, editia 1-2017

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In perioada 19-21 mai, s-a desfasurat la Bacau etapa finala pe tara a ONSS – oina fete gimnaziu. In premiera, dupa o pauza de mai bine de 100 de ani, municipiul Bacau a avut onoarea de a organiza prima competitie finala pe tara – ONSS  oina,  pentru fete din invatamantul gimnazial.

Au participat 8 echipe, castigatoare ale celor 8 regiuni si anume: Scoala Gimnaziala Dieci (Arad), Scoala Gimnaziala Recea (Brasov), Scoala Gimnaziala Ramnicelul (Braila), Liceul Teoretic Jean Monnet (Bucuresti), Scoala Gimnaziala nr. 1 Curcani (Calarasi), Scoala Gimnaziala Galicea Mare (Dolj), Scoala Gimnaziala Gheraiesti (Neamt) si Scoala Gimnaziala Remetea Chioarului (Maramures), echipa pregatita de prof. Moje Calin.

Sistemul de joc a fost: turneu-simplu (fiecare cu fiecare), pentru victorie atribuindu-se  3p, egalitate 2p, infrangere 1p.

Rezultatele echipei maramuresene au fost:

Maramures – Arad 2-0

Maramures – Bucuresti 3-0

Maramures – Calarasi 0-4

Maramures – Braila 3-2

Maramures – Dolj 0-10

Maramures – Brasov 1-0

Maramures – Neamt 3-3

Clasamentul  final al competitiei:

Locul I – Dolj (21p)

Locul II – Calarasi (16p)

Locul III – Maramures (16p) – s-a luat in considerare meciul direct!

Locul IV – Neamt (15p)

Locul V – Brasov (15p)

Locul VI – Braila (10p)

Locul VII – Bucuresti (9p)

Locul VIII – Arad (8p).

Organizatorii au acordat premii care au constat in: tricouri de campioni, diplome, cupe si medalii la primele 3 echipe clasate pe podium, precum si premii si diplome pentru sportivele care s-au evidentiat in mod deosebit la acest turneu final.

Sportiva Mois Larisa de la Scoala Remetea Chioarului a obtinut titlul de “Cea mai buna jucatoare la bataia mingii”, din acest turneu final.

Competitia s-a aflat sub egida Federatiei Romane de Oina si a Ministerului Educatiei Nationale, fiind sprijinita de DJST Bacau si Inspectoratul Scolar Judetean Bacau.

Informatii furnizate Prof. Moje Calin

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2