Inedit: Presedintele PNL Alina Gorghiu, intr-un mini BMW de epoca, prin Baia Mare (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1alina gorghiu, bmw isettaA gustat branzeturi, a cumparat mere galbene, nuci si castane din piata, apoi a vizitat Turnul Stefan si s-a plimbat cu un mini BMW, model Isetta, din anii ’50. Prezenta Alinei Gorghiu, copresedinte PNL, in Maramures, nu a insemnat doar sedinte de lucru si conferinte de presa, ci si intalnirea cu oamenii simpli, carora le-a multumit pentru votul de incredere acordat presedintelui Klaus Iohannis la sfarsitul anului trecut.

Insotita de conducerea PNL Maramures, Alina Gorghiu a petrecut prima zi in Baia Mare, unde, in partea a doua a zilei a avut o intalnire cu oamenii de afaceri. Ulterior, liderul liberal s-a deplasat la Sighet, in cursul zilei de duminica participand la scoala politica Gh. I. Bratianu, in municipiul de pe raul Tisa.

Vizita Alinei Gorghiu in Baia Mare, in imaginile de mai jos.

ZiarMM

 

alina gorghiu, cristian niculescu tagarlas

alina gorghiu, calin bota

alina gorghiu, pnl baia mare

alina gorghiu, pnl baia mare, piata cetatii

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. Robert Pfeilmayer

  Nu-i nimic mai frumos decat un album de familie al Cosa Nostra "de Romania" ! Doresc sa ii felicit pe cei alesi …. cat si pe cei numiti in functii. Restul de 20.000.000 care nu am ajuns in functii si nu stim face "afaceri cu statul" suntem usor invidiosi … dar trecem peste, asa e viata.
  Daca tot nu mai avem conducatori ca Tepes, macar Putin de ne-ar lua pentru instructie …

  Reply
 2. aaa

  Bai ce gretos. Ti se intoarce stomacu pe dos cand o vezi pe gorghiu cumparand mere de la batranica. Mai da cu mopu si le face pe toate. Mai bine spala o buda, ca e de competenta ei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole