Infiintarea USD arunca USL Maramures in moarte clinica (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1

USL Maramures este aproape de dezintegrare dupa ce vineri, la sediul PSD Maramures a avut loc infiintarea USD (PSD-UNPR-PC), eveniment la care a participat si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Toate acestea in ciuda declaratiilor presedintelui PNL Maramures, Ovidiu Nemes, care a cerut desfiintarea aliantei.

„USD nu este infiintata impotriva cuiva sau pentru a desfiinta altceva, ci pentru ca oamenii care doresc sa faca politica in continuare sa poata face acest lucru in cadrul unei aliante electorale.

Dorim mentinerea in continuare a USL si la nivel national, cu atat mai mult la nivel judetean”, a spus Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

„Mi-as dori foarte tare ca toata lumea sa considere USD ca o alianta electorala si atat, nu ca pe o amenintare la o stabilitate guvernamentala data de USL. Sansele de mentinere a USL-ului sunt proportionale cu iesirile si jignirile domnului Antonescu.

Domnul Antonescu cauta orice fel de pretext numai pentru a fi dat afara de la guvernare”, a aratat Daniel Constantin.

„Si la nivel local vom respecta aceasta alianta electorala. Cred ca in continuare, in ceea ce priveste administratia judeteana, USL trebuie sa continue asa cum a inceput”, a precizat Zamfir Ciceu, presedintele PC Maramures.

„Noi, cei din Maramures, ne-am inteles tot timpul atat cu PSD, cat si cu PC-ul, sper ca in continuare sa avem o relatie buna pentru judetul Maramures”, a spus si presedintele UNPR Maramures, Emil Ambrus.

Vlad HERMAN

Foto&VIDEO: Roland STREBELI

[youtube]http://youtu.be/4xlKOv8s-i4[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Vasile Tivadar

  Oricât ascunzi mâțu-n sac,la un moment dat i se văd unghiile.. Această grupare de stânga dorește PUTEREA ABSOLUTĂ așa ca și orice partid cu această doctrină. Partidele socialiste sunt verișoare dulci cu cele comuniste. Sub blânda democrație și propagandă a eglități iși dreptății sociale se ascunde terorismul revoluționar și ascuțita luptă de clasă. Numai cei care au simțit pe pielea lor regimul totalitar au dreptul să vorbească în numele drepturilor Omului. USD chiar dacă se prezintă ca o alianță electorală nu se justifică. Cooptarea PC este nondoctrinară iar UNPR este un partid care nu particpat niicodată singur la plebiscit . Ieșirea pe ușa din față a PNL din monstruoasa alianță în numele unor proiecte care nu s-au realizat nu va fi percepută de istorie ca și o victorie ci ca o rătăcire. USD este alianța care pregătește România spre un regim totalitarist.

  Reply
 2. Ardelean

  ,,Noi, cei din Maramures, ne-am inteles tot timpul atat cu PSD, cat si cu PC-ul, sper ca in continuare sa avem o relatie buna pentru judetul Maramures”, a spus si presedintele UNPR Maramures, Emil Ambrus.,,am folosit acest citat ca sa l contrazic pe mincinosul de Emil Ambrus cand acum cativa ani zicea ca P C incape pe o bicicleta si este un partid de oportunisti ias PSD este un partid plin de fosti comunisti , deci acest agramat cu 8 clase nu are ce cauta la masa negocierilor ori in zziua de azi este posibil orice.

  Reply
 3. Degeaba aceste aliante, PPDD, castiga teren

  Eu pana acum am tot votat cu PSD, USD dar acum s-a umplut paharul. Atat eu cat si pretenii mei, ne-am hotarat sa dam votul nostru PPDD-ului , sa incercam si cu acest partid, pentru ca cei care ne-au condus timp de 24 de an , i-am tot vazut, dar mai cu sema am simtit pe pielea noastra traiul din ce in ce mai greu de la o z la alta. De aceea ii chem pe maramureseni sa ni se alature noua, celor multi si impreuna vom invinge. La mai mare PPDD Maramures.

  Reply
 4. Pentu omul revolutionar

  Nu cunosc doctrina PPDD-ului. Am cunoscut, insa, doctrinele tuturor partidelor care ne-au condus vreme de 24 de ani si unde suntem ? din ce in ce mai saraci, fara locuri de munca, un sistem de sanatate grav bolnav, un invatamant sub orice critica si pot sa continui… dar nu sunt comentator in ale politcii, ci sunt un simplu alegator care am fonst mintit in toti acesti 24 ani. Asa ca….va rog sa ma contraziceti, insa numai cu argumente ca de doctrine sunt satul atat eu, cat si marea majoritate a populatiei din ce in ce mai saraca. Pacat de noi ca natiune si popor.

  Reply
 5. MINER, PUSCAS ,CAVNIC

  PPDD o formatiune, partid compus din mincinosi ,securisti puscariasi , care nu au facut nimic pentru societate, numai scandal ,au fost parasiti de aproape toti membri de partid, simpatizanti ,( au ramas consilieri ca nu au alta cale de ales ,fiind amenintati cu pierderea postului,(a consilierului)dar in altimele luni vor parasi partidul ppdd cu siguranta ,ca au fost batjocuriti in acesti ani ,luindu- , le chiar indemnizatia de consilier , cerindu-le bani, € , lunar , mintindu -i cu NERUSINARE mai pe scurt le-au pus pumnul in gura) Acestia sint CONDUCATORII adevarati ai PPDD, i-am crezut la inceput dar acuma nui mai cred pe aceasta ,,GASCA de nemernici ,, Unde le sint promisiunile , au mintit , mint cu nerusinare acesti indivizi , , CEI INCOMOZI AU FOST INLATUTATI PRIN MINCIUNA<,dovezi false numai de <<EI << stiute, Acestia sint adevarati PPDD-sti, Populatia ar trebui sa-i daie in JUDECATA pe acesti nemernici, mincinosi impreuna cu conducerea ppdd si sa le platesca daune, daca nu v-am convins veniti in CAVNIC, sa -i vedeti pe s… ,palavragiul mincinosul vice Ciolpan, petrut mihai, marginean marius b…(fost vice) cum ii ameninta pe TOTI NOROC BUN !!! PS, sa ne gindim de 2 ori cind votam si cu cine , sa votam omul nu partidul, sa auzim de bine iar copii, nepotii sa se intoarca in TARA noastra , bogata, frumoasa dar cu conducatorii pagubosi, corupti, mincinosi…. PACAT!!!!????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole