INFO TRAFIC – Ceață pe DN17C. La noapte avem ninsori la munte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Oficial s-a anunțat că sectoarele de drumuri naționale din județul nostru au partea carosabilă curată și parțial uscată în zonele de deal și de munte, respectiv curată și uscată la șes. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu șase utilaje, fiind împrăștiată cantitatea de 19 tone de material antiderapant pe sectoarele din zonele de deal si de munte.

Cerul este partial acoperit in zonele de deal si munte, senin in rest. Ceata este prezenta pe DN17C, iar vizibilitatea in trafic este redusa sub 100 de metri. Angajații SC Drumuri și Poduri Maramureș au acționat pe drumurile județene pentru prevenirea și combaterea poleiului cu patru utilaje și au răspandit 12 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri judetene este curat si umed in zonele de deal si de munte.

Pentru azi meteorologii anunță că vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult noros in cursul noptii cand pe arii restranse se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vantul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade, iar cele minime intre -3 si 1 grad. Dimineata izolat, in zonele joase, se va semnala ceață.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole