Info trafic: Cum se circula pe drumurile din judet

home camp2
home camp2
home camp2

Vremea a fost in general inchisa si apropiata de normalul termic al perioadei. Trecator, pe arii restranse a nins slab. Cantiatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 0.8 l/mp la Vf. Iezer. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost de 3 grade la Targu Lapus, Ocna Sugatag si 4 grade in Baia Mare. In zona montana inalta s-a semnalat ceata, anunta Prefectura Maramures.

Stratul de zapada este inca prezent pe arii relativ extinse si masura pana la 26 cm, la Vf. Iezer.

La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -1 grad la Targu Lapus, Cavnic, Borsa si Ocna Sugatag, 0 grade la Viseu de Sus si Petrova si 1 grad in Baia Mare. Cel mai rece a fost in Pasul Gutai, -3 grade.

Circulatia se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este curat si umed. Zapada framantata se gaseste pe carosabilul DN 18, in Pasul Prislop, intre km 160 si km 180, unde masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 12 utilaje si au imprastiat 53 tone sare. Cerul este acoperit pe toate sectoarele de drumuri nationale. Ninge la Viseu de Sus (DN 19 si DN 17C). Vizibilitatea este redusa in trafic de ceata, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop, intre km 165 si km 175.

Sectoarele de drumuri judetene din judet sunt curate si umede. Angajatii societatii au actionat cu noua utilaje si au raspandit 70 tone de material antiderapant.

Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -2 grade la Cavnic si Ocna Sugatag, -1 grad la Targu Lapus si Borsa, 0 grade in Baia Mare, la Viseu de Sus, Dragomiresti, Sighetu Marmatiei, Petrova, Seini si Baia Sprie.

Stratul de zapada masoara: 49 cm in Pasul Gutai, 47 cm la Baiut, 44 cm la Cavnic, 33 cm la Firiza, 28 cm in Baia Borsa, 25 cm in Poiana Borsa, 22 cm la Viseu de Sus si Coroieni, 21 cm la Mara, 20 cm la Grosii Tiblesului, 26 cm la Vf. Iezer, 12 cm la Ocna Sugatag, 11 cm la Targu Lapus.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme deosebite. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta, conform regulamentului.

Nu sunt probleme in alimentarea cu energie electrica a localitatilor din judet, datorita conditiilor meteorologice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *