Info trafic: Drumarii au intervenit cu sase utilaje si au imprastiat 37 tone de sare in Pasul Prislop, la Viseu de Sus pe DN18, DN 17C, dar si pe DN 18 in Pasul Gutai

Reclame home 1
Reclame home 1

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe drumurile publice din judet. Ninge la Borsa, in Pasul Prislop. Zapada framantata cu grosimea de pana la 1 cm este depusa pe partea carosabila a DN 18, in Pasul Prislop, intre km 156 si km 180. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, intre km 165 si km 180. Vantul prezinta intensificari temporare in Pasul Prislop, cu viteze de pana la 35 km/h.

CJSU recomanda conducatorilor auto sa circule prudent, sa foloseasca luminile de intalnire si pe cele de ceata, sa isi adapteze viteza la conditiile de trafic si cele meteorologice si sa pastreze o distanta care sa le permita sa opreasca in siguranta vehiculele. Pe drumurile acoperite de zapada, gheata sau polei este obligatorie echiparea vehiculelor cu cauciucuri de iarna.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este umed in zona inalta de munte, partial umed la munte si deal, partial uscat si uscat in zona de ses. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu sase utilaje si au imprastiat 37 tone sare, mai exact 12 tone in Pasul Prislop, 11 tone la Viseu de Sus pe DN18 si DN 17C, 14 tone pe DN18 in Pasul Gutai.

Nu au fost semnalate probleme in trafic, datorita conditiilor meteorologice.

Informatii si foto: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole