Info trafic: Vizibilitate redusa la sub 100m in Pasul Prislop. CJSU recomanda conducatorilor auto sa circule prudent

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Circularia rutiera se desfasoara pe drumurile publice din judet in conditii de iarna. Zapada framantata cu grosimea de pana la 2 cm se gaseste depusa pe DN 18, in Pasul Prislop. Tot aici, vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, intre km 160 si km 180. Vantul sufla in zona cu viteze de 30 km/h.

CJSU Maramures recomanda conducatorilor auto sa circule prudent, sa foloseasca luminile de intalnire si cele de ceata, sa pastreze distanta intre autovehicule si sa isi adapteze viteza la conditiile din trafic si cele meteorologice. De asemenea, CJSU Maramures reaminteste conducatorilor auto ca la deplasarea pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarna.

Celelalte sectoare de drumuri publice din judet au carosabilul curat si umed in zonele de deal si de munte, partial uscat si uscat la ses.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 16 utilaje si au imprastiat 109 tone de sare (62 tone in Pasul Prislop, 17 tone la Viseu de Sus, pe DN18 si DN 17C, 13 tone pe Dealul Hera, 3 tone DN18 la Sighetu Marmatiei, 10 tone in Pasul Gutai, doua tone pe DN1C si doua tone pe E58). Nu au fost semnalate probleme in trafic din cauza conditiilor meteorologice.

Conducatorii auto se pot informa cu privire la starea partii carosabile la telefon 0262 211789 Dispecerat Sectia de Drumuri Nationale, 0262 214101 Dispecerat Drumuri Judetene.

Informatii si foto: CJSU Maramures//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole