Informare de ploi, ninsori si intensificari ale vantului, incepand de vineri seara, in toate regiunile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prelungit, vineri, informarea de ploi, ninsori si vijelii, pana in dupa-amiaza zilei de sambata, la nivel intregii tari, transmite AGERPRES.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 7 octombrie, ora 18:00 — 8 octombrie, ora 15:00, aria ploilor se va extinde treptat si va cuprinde Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 de litri/metrul patrat.

In a doua parte a noptii de vineri spre sambata si in primele ore ale zilei de sambata, indeosebi in judetele Braila, Tulcea, Galati si Vaslui, se vor cumula izolat peste 40 — 50 litri/metrul patrat.

De asemenea, in zona Carpatilor Meridionali si Orientali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul se va intensifica in regiunile sud-estice si la munte, unde viteza la rafala va depasi local si temporar 55 — 60 kilometri/ora.

ANM precizeaza ca vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, in special in diminetile urmatoare cand, local, se va produce bruma cu precadere in nordul si in centrul tarii si in zonele deluroase din restul teritoriului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *