Informare meteo de ploi, intensificari ale vantului si ninsori viscolite

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ninsoare-severinAdministratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteo de ninsori viscolite in zona de munte, precum si de ploi moderate cantitativ si intensificari ale vantului, in rest, valabila incepand din dupa-amiaza zilei de sambata, transmite AGERPRES.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 12 noiembrie, ora 16:00 — 13 noiembrie, ora 22:00, aria precipitatiilor va cuprinde treptat toata tara, incepand cu regiunile vestice si sud-vestice. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse 40 — 50 l/mp, in special in zona montana, Transilvania si Moldova.

Totodata, vor fi ploi pe arii extinse, iar incepand din a doua parte a noptii de sambata spre duminica (12/13 noiembrie) si pe parcursul zilei de duminica, 13 noiembrie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare in nord, nord-est, centru si trecator in vest.

Vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 50 — 60 km/h.

In toate zonele de munte, incepand din dupa-amiaza zilei de sambata, 12 noiembrie, vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zapada, iar vantul va avea intensificari sustinute, viscolind ninsoarea.

ANM precizeaza ca, in functie de situatia meteorologica, in urmatoarele zile, va emite noi mesaje privind evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *