Informare meteo: Frig in toate regiunile tarii. Ninsori la munte si precipitatii mixte in zonele deluroase

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Informarea meteorologica a fost emisa de ANMH cu precizarea ca vremea va fi deosebit de rece cu ninsori la munte, precipitatii mixte mai ales in zonele deluroase. Intervalul de valabilitate al acestei infomari este 29 octombrie, ora 14:00 – 01 noiembrie, ora 10:00.

Astfel, in intervalul mentionat vremea va deveni deosebit de rece, la inceput in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului, apoi in toata tara. Se vor semnala precipitatii in majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales in Carpatii Orientali si Meridionali, acestea vor fi predominant sub forma de ninsoare si se va depune strat de zapada, iar vantul va avea intensificari temporare, spulberand zapada.

Intensificari ale vantului se vor mai semnala si in regiunile estice, sudice si sud-vestice, amplificand senzatia de rece. In sudul si centrul tarii, indeosebi in zonele deluroase, trecator, vor fi precipitatii mixte.

In dimineata zilei de vineri, 1 noiembrie, temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precadere in jumatatea de nord a tarii, precum si in zonele deluroase din restul teritoriului.

Informatii: CJSU Maramures
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2