Informare meteorologica pentru Maramures: Ninsori si racire accentuata

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu o informare meteorologica valabila pentru judetele Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Calarasi, Dolj, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Salaj, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Valcea, valabila in intervalul 22 februarie (ora 14:00) – 23 februarie (ora 16:00).

In intervalul mentionat se vor semnala precipitatii in cea mai mare parte a tarii. Acestea vor fi mixte in Transilvania si mai ales sub forma de ninsoare in zonele montane, moderate cantitativ in Carpatii Meridionali, unde se va depune strat nou de zapada, local mai consistent.

In Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia, la inceput vor fi ploi, care se vor transforma treptat in lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari temporare, cu rafale de 45….55 km/h.

Local se va forma ghetus. Vremea se va raci accentuat, devenind deosebit de rece pentru aceasta data, geroasa noaptea si dimineata, mai ales in regiunile nordice si centrale. Nota: Vremea se va mentine rece pana luni (25 februarie).

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1