INFRACTIUNI SILVICE: Perchezitii domiciliare in Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Viseu de Sus si Baia Mare. Cinci persoane retinute pentru 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

12 perchezitii domiciliare au fost efectuate ieri, 26 noiembrie, de politistii maramureseni, pe raza judetului. Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore.

In urma extinderii cercetarilor intr-un dosar penal privind comiterea de infractiuni silvice, politistii Serviciului de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures au pus in aplicare 12 mandate de perchezitie domiciliara. 13 barbati, cercetati pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu, omisiunea sesizarii, favorizarea faptuitorului, fals intelectual si uz de fals sunt banuiti ca in perioada 2015 – 2017 au comis un prejudiciu bugetului de stat in valoare de 126.000 de lei.

In urma perchezitiilor efectuate ieri pe raza localitatilor Poienile de sub Munte, Ruscova, Repedea, Viseu de Sus si a municipiului Baia Mare, au fost ridicate mai multe inscrisuri de natura a proba activitatea infractionala.

In urma administrarii probatoriului, fata de cinci persoane s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore. Persoanele retinute urmeaza a fi prezentate instantei cu propunere de arestare preventiva, anunta IPJ Maramures intr-un comunicat.

La activitati au participat si politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase si luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Maramures.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitilor, dosarul aflandu-se sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2