Ingrijorator: Droguri gasite la mai multi tineri in Baia Mare si Baia Sprie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Azi-noapte la ora 01.15, politistii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Campului din oras. Autoturismul era condus de un tanar de 27 de ani din municipiul Dej, iar alaturi de acesta se mai gaseau doi tineri, un clujean in varsta de 24 de ani si un maramuresean in varsta de 26 de ani.

Intrucat s-a conturat suspiciunea ca cei trei ar fi consumat substante interzise, acestia au fost condusi la Centrul de Permanenta Baia Sprie, pentru prelevarea de mostre biologice. In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii au descoperit cantitatea de aproximativ 1 kg de substanta vegetala cu aspect de muguri de cannabis.

Luni dimineata, pe strada Victoriei din Municipiul Baia Mare, politistii de ordine publica au identificat un barbat de 41 de ani care avea asupra sa 26 de pliculete din material plastic transparent, ce contineau substanta vegetala verde-olive cu miros intepator. Barbatul a declarat ca a cumparat plicurile din municipiul Satu Mare si ca urma sa le comercializeze pe raza municipiului nostru.

Azi-noapte, in jurul orei 03.30, in zona Valea Rosie din Baia Mare, politistii au observat un autoturism parcat pe un drum forestier. In autoturism se gaseau doi tineri in varsta de 19 respectiv 20 de ani, din municipiu, care le-au ridicat politistilor anumite suspiciuni, prin comportamentul lor.

Cu ajutorul echipajului canin care insotea patrula de ordine publica, politistii au gasit in apropierea masinii o borseta ce continea mai multe bunuri folosite la portionarea drogurilor precum si un plic cu substante interzise.

Toate substantele gasite au fost ridicate si vor fi inaintate institutiilor abilitate sa continue cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de detinere de droguri de risc, conform IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Malamut maramuresean

    “substanta vegetala verde-olive cu miros intepator”…:))))))))))))….pe scurt iarba!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2