Innovation IT 2018 – eveniment de business unic in Maramures, dedicat clientilor B2B One-IT (FOTO)

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

One-IT a organizat un eveniment dedicat clientilor sai din sectorul B2B. Aflat la cea de-a IV-a editie, Innovation IT a avut loc Joi, 15 noiembrie la Eurohotel Baia mare si a gazduit peste 130 de invitati de elita, clienti business One-IT.

Innovation IT, devenit deja o traditie a creat o punte de legatura intre oamenii de afaceri cu viziune si cele mai noi solutii IT dedicate mediului de business, special concepute pentru eficientizarea si progresul afacerilor regionale, si nu numai.

Acest eveniment complex a fost organizat cu succes cu sprijinul partenerilor Innovation IT: Bitdefender, Xerox, Fortinet, TP-Link, Lenovo, Point Mobile, BlackBerry, Newline, SonicWall, HP, Cooler Master, Ubiquiti, CyberPower, Epson, Spacer, Honeywell si Elo. Echipe de specialisti si-au prezentat intr-un mod inedit si interactiv cele mai noi solutii dedicate mediului B2B.

Editia a IV-a Innovation IT si-a propus sa ofere clientilor B2B One-IT un spatiu prielnic pentru colaborare, intelegere si cunoastere a celor mai noi solutii din domeniul IT. Acestea sunt menite sa aduca un aport real companiilor care doresc sa se dezvolte, sa isi eficientizeze activitatea si sa faca un pas spre succesul in business, cu ajutorul noilor tehnologii din domeniu.

Totodata, cu prilejul acestui eveniment, One-IT a celebrat cu succes alaturi de clienti si colaboratori 15 ani de activitate intensa, care a fost posibila multumita increderii si dorintei de a oferi clientilor solutiile potrivite nevoilor acestora.

Speakerii din acest an au reprezentat companii de renume in domeniu si au dezbatut teme de maxima actualitate, venind totodata cu solutii noi, special concepute pentru sectorul B2B. Printre solutiile prezentate s-au numarat: solutii pentru sporirea securitatii pentru dispozitive si solutii on-premise, solutii de business pe dispozitive smartphone, solutii de Realitate Augmentata pentru companii, solutii inovatoare pentru comunicatii in retea, solutii pentru sporirea productivitatii, solutii avansate pentru colaborare interactiva, solutii pentru retail, educatie si companii. Toate acestea vin in preintampinarea nevoii companiilor de maximizare a eficientei si productivitatii, a securitatii si colaborarii interactive.

Programul zilei a inceput cu cateva cuvinte ale directorului general Nicolae Ontiu, urmat de o serie de prezentari ale celor mai noi solutii oferite de specialistii parteneri ai evenimentului. Pe langa acestea, One-IT si-a prezentat propriile solutii inovatoare, bazate pe tehnologia Realitatii Augmentate, cu care s-a lansat si pe piata internationala.

Ziua a continuat cu alte cateva prezentari de solutii inedite din domeniul IT, solutii care aduc un aport real la eficientizarea proceselor de lucru si care ofera un grad ridicat de securitate acestora. Seria de noutati a continuat cu prezentarea demo a echipamentelor care se pot personaliza si adapta in timp real fiecarui client in parte, in functie de necesitatile acestuia. In cadrul sesiunii demo, participantii au avut ocazia de a analiza si testa echipamentele de ultima generatie, prezente la standurile partenerilor.

Dupa interactiva prezentare demo, evenimentul a continuat cu o tombola dedicata clientilor si colaboratorilor One-IT, care au primit multe premii surpriza, precum: laptop, telefoane, printer multifunctional, routere, camere auto, coolere, tastaturi, casti, kituri etc.

Seara a fost incununata de o cina festiva si un moment artistic ales, de care s-au bucurat toti participantii. In acest context, clientii si colaboratorii au avut sansa de a socializa si de a face schimb de idei si bune practici, planuri de viitor, momente care au intarit relatiile profesionale intre oamenii de business din Maramures, si nu numai.

Nicolae Ontiu, directorul general al One-IT a precizat: „Innovation IT este un prilej pentru clientii nostri business sa se conecteze la noile tendinte tehnologice. Cu prilejul acestei editii, One-IT si-a prezentat cele mai noi solutii bazate pe tehnologia revolutionara de Realitate Augmentata. Totodata, anul acesta am sarbatorit alaturi de clientii si colaboratorii One-IT 15 ani de activitate. Dorim sa le multumim tuturor colaboratorilor pentru ca au fost alaturi de noi la acest eveniment si in toti acesti ani, si pentru ca am evoluat impreuna cu succes. Dorim sa ii asiguram ca nu ne oprim aici si ca ne perfectionam continuu, oferind servicii si solutii pertinente, care sa aiba o utilitate reala in dezvoltarea businessului lor.

Paul Belcin, reprezentantul BackBerry si SonicWall a afirmat: „In prezent, securitatea reprezinta un subiect de mare interes pentru toate companiile care doresc sa performeze si sa transmita incredere. Informatiile detinute de orice organizatie sunt predispuse unor atacuri exterioare sau interne. De aceea, este vital ca securitatea datelor sa inceapa cu educarea oamenilor si ca fiecare companie sa fie constienta de necesitatea implementarii unor solutii menite sa sporeasca si sa isi indeplineasca obiectivul de a tine informatiile in siguranta. Cu prilejul acestui eveniment am avut ocazia de a intalni si in acest an oameni cu viziune si preocupare pentru viitor si, totodata, de a impartasi cateva idei si solutii inovatoare care pot fi de real folos pentru mediul de business, pentru ca activitatile companiei si datele pe care le detine sa fie securizate.

Bogdan Sarbu, reprezentantul Fortinet a declarat: „In primul rand, multumim One-IT pentru invitatia de a participa si de aceasta data la o noua editie Innovation IT. Pe aceasta cale dorim sa transmitem ca suntem alaturi de partenerii strategici la nivel regional, transferul de know-how fiind o prioritate pentru noi. One-IT are rolul de a oferi utilizatorilor solutiilor Fortinet un nivel superior de expertiza, intelegere si utilizare a acestora. De aceea, ne-am propus ca  parteneriatul cu One-IT sa fie o poveste de succes la nivelul regiunii pe care o reprezinta. Felicitari echipei One-IT si asteptam cu interes urmatoarea editie.

Mihai Popescu, reprezentantul Bitdefender a declarat: „Fiind prima mea vizita in Baia Mare si necunoscand partenerul face-to-face am fost placut surprins de primirea facuta de One-IT. Bitdefender a colaborat cu One-IT inca de la prima editie a evenimentului, si ne bucuram ca am fost si de aceasta data alaturi de partenerul nostru. Innovation IT 2018 a insemnat interactiune, interes real si solutii inedite intr-un singur loc. Suntem bucurosi ca am intalnit o multime de oameni din sectorul B2B, care sunt avizi in a invata lucruri noi si de a afla noutati chiar de la reprezentantii bradurilor de renume din industria IT. Acest lucru certifica plusul de valoare adus de acest eveniment domeniului IT.

Scott Lee, reprezentantul coreean Point Mobile a adaugat: „This year we have participated for the first time at Innovation IT, as one of One-IT’s innovative partners. We could see their powerful energy and enthusiasm, which is the primary driving engine, and we have met numerous potential clients from various industrial sectors. We have no doubt about growing with One-IT in the future, and we will definitely take part in the next events, to deliver together innovative technologies and services all over the world.

Bogdan Stratula, reprezentantul Xerox a afirmat: „Suntem incantati sa fim alaturi de One-IT la editia aniversara Innovation IT, ce marcheaza 15 ani de activitate a companiei. Ca in fiecare an, ne-am bucurat sa vedem in public o audienta nu doar numeroasa, dar si foarte interesata de ultimele tendinte in industria de profil.  In cadrul workshopului, am dezbatut impreuna cu invitatii nostri, clienti One-IT si utilizatori ai solutiilor Xerox, modul in care transformarea digitala, adoptarea celor mai noi tehnologii, influenteaza mediul organizational si productivitatea companiilor.

Innovation IT este un eveniment important si unic, deoarece aduce in atentia comunitatii de business regionale solutii si viziuni inovatoare, care utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta activitatile unei companii. Totodata, interactiunea directa dintre reprezentantii unor companii intr-un cadru prietenos si in acelasi timp profesionist aduce un plus de valoare relatiilor profesionale intre companii si permite promovarea unor viziuni axate pe viitor si dezvoltare profesionala la cel mai inalt nivel.

Despre One-IT

One-IT este furnizor de echipamente, solutii si servicii personalizate IT.

De peste 15 ani, One-IT s-a afirmat pe piata regionala si nu numai, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, precum si ale solutiilor IT personalizate pentru mediul de afaceri. In timp, a devenit lider pe piata IT din Maramures si continua sa ofere inovatie tehnologica, pentru dezvoltarea companiilor si implicit a comunitatii de business din regiune.

Datorita profesionalismului, calitatii produselor si serviciilor oferite, dar si implicarii constante pentru perfectionarea proprie, One-IT s-a situat in patru ani consecutivi pe primul loc in Topul Firmelor din Maramures, in domeniul vanzarii calculatoarelor, echipamentelor si solutiilor IT.

In prezent, isi continua expansiunea pe piata internationala, cu ajutorul noilor solutii smart bazate pe tehnologia Realitatii Augmentate.

Pentru mai multe detalii referitoare la compania One-IT si despre eveniment, va rugam sa vizitati paginile oficiale www.one-it.rosi www.oneitsmart.com

One-IT — Mai mult decat un expert, un prieten!

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2